2022-03-04 07:41:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Egy barátra ma nagyobb szükséged lehet, mint bármikor

Napi horoszkóp március 4-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Hold ma a Kos jegyébe lép. Feszültséget kelt, de jó hatással lesz ránk, mert arra késztet, hogy szembenézzünk a félelmeinkkel. Mára kell időzíteni a fontos lépéseket, kezdeményezz, ha valamit el szeretnél érni.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A munkahelyeden felmerülhet a lehetősége annak, hogy téged léptessenek elő. Azt is érdemes végiggondolni, vajon tényleg örülnél-e egy ilyen pozíciónak. A pénz fontos, de nem minden.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Mostanában könnyen ismerkedsz. Ha szingli vagy, az új szerelmet csak úgy az utadba sodorja az élet, elképzelhető, hogy egy teljesen hétköznapi szituáció során ismerkedtek össze.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Fontos kérdések világosodnak meg most, tisztán látod saját céljaidat, vágyaidat. Tarts önvizsgálatot és saját lelkedben keresd a választ sok fontos kérdésre. A horoszkóp jelzése szerint a Halakban álló bolygók is támogatnak ebben.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma helyrehozhatsz egy régi barátságot, ami valami vita miatt a múltban megszakadt. Ennek persze az a feltétele, hogy el tudd magadban engedni a sértődöttséget. Legyél kissé alázatosabb! Nem mindig neked van igazad.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ha mostanában ismerkedtél meg valakivel, akkor most olyan közös élményeitek lesznek, amik közelebb hoznak titeket egymáshoz. A horoszkóp mutatja, hogy valóban elmélyülnek az érzéseitek egymás irányába. Jó lenne az illetőt megtartani, mert összeillő pár lennének.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A tudattalanban felhalmozódott gondok gyötörhetnek, és ez gyakran úgy jelenik meg a látható világban, hogy a közlekedésben minduntalan akadályokba ütközöl. A meditáció, a testmozgás, futás segít.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Olyan helyzetbe kerülhetsz a mai napon, amelyben az emberismeretedre nagyobb szükséged lesz, mint valaha. Tisztán látsz dolgokat, de ezzel csak olyan mértékben élj, amennyire az még nem minősül mások életébe való beavatkozásnak.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Egy barátra ma nagyobb szükséged lehet, mint bármikor. Különösen a tanácsára, meg a lelki támogatására. Ne hagyd, hogy az érzelmeid rossz irányba sodorjanak. Ne add meg magad a sorsnak. Főleg, ha az nem is a te sorsod.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A Bakok mindig készek a küzdelemre. De ma még önmagukon is túltesznek. Vigyázz, nehogy olyanokat is megbánts, akikkel együtt kell dolgoznod. Ha képtelen vagy az együttműködésre, akkor ma inkább a magányos munkálkodást válaszd.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Egy régóta dédelgetett elképzelésedet ma végre a gyakorlatba is átültethetnéd. Ne keresd tovább a kifogásokat, hanem ragadd meg az alkalmat. Teljesítsd be a régi vágyadat. A napok múlnak, ne halogasd tovább!
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Meditációra, pihenésre, passzivitásra van ma a legnagyobb szükséged. Ha úgy is érzed, hogy teendőid hajtanak, és rengeteg lenne a tennivalód, akkor is időt kell adnod magadnak. Ahhoz, hogy megérlelődjék benned az új, keresd a csendet!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: